Rólunk

Egy élmény...

Azzal a céllal kezdtem bele a vállalkozásomba, hogy megpróbáljak az emberek hétköznapjaiba egy kis színt, frissességet, hangulatot csempészni.

Mire képes egy lámpa

„Cégünk lámpái a leginnovatívabbak a piacon, tökéletesen kombinálva a fiatalos stílust és az egészség szolgálatában álló kifinomult technológiát. Ezek a csodálatos lámpák nem csupán fényt adnak, hanem egy új életminőséget is, amivel a családok mindennapjait varázslatos hangulattal és vitalitással töltik meg.”

„A fénytervezés során a lámpák nem csak fényt sugároznak, hanem történeteket mesélnek, hangulatokat teremtenek, és otthont varázsolnak.”

ˇˇPier Giacomo Castiglioniˇˇ

Innováció...

Az innováció eredetileg egy közgazdaságtani fogalom. A terület egyik legmeghatározóbb figurája, Joseph Alois Schumpeter tette az innováció fogalmát általánosan elterjedté a harmincas években, amikor a technológiai fejlődés elkezdett igazán lendületet venni.

Az innováció nem egyszerűen technikai fejlődést jelent, inkább az a folyamat, ami az új ötletek generálásából indulva új szolgáltatások és termékek létrehozásához vezet.


Gyártótól a hálószobádba

Termékeink közvetlenül a gyárból az Ön otthonába érkeznek, ami lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes árakat kínáljunk. Ezzel a közvetlen beszállítási módszerrel gyors és hatékony szállítást is biztosítunk, hogy minél hamarabb élvezhesse új termékeit. A gyors és költséghatékony szállítás a mi elkötelezettségünk a kényelem és elégedettség iránt.